Tränarutbildning fotboll

Team Leaders erbjuder föreningar och tränare/ledare utbildning för att öka kunskapen och därmed utveckla verksamheten. Vi ser våra utbildningar som ett  mycket bra verktyg för den enskilde tränarens utveckling då de har mycket stort fokus på detaljinstruktioner och inlärning för den individuella spelaren. Att kunna instruera kunnigt i detaljer är en förutsättning för att utveckla spelare.

Den stora fördelen med Team Leaders tränarutbildningar i din förening, förutom att kostnaden/ledare blir låg, är att de ryms under en vardagskväll och vi kommer till er förening istället för att ni behöver åka långt iväg och betala för t.ex. hotellövernattningar. Ett annat alternativ är att arrangera en kurs under en förmiddag på en lördag eller söndag eller varför inte två kurser under en heldag.

Efter kundens önskemål sätter vi ihop skräddarsydda utbildningsdagar med olika teman. Det har visat sig varit väldigt uppskattat då vi kan möta precis det behovet som just den specifika föreningen har. Exempel på utbildningar vi genomfört och den stora variationen vi kan erbjuda är "Så utbildar vi och tränar målskyttar", "Nycklar i att utbilda spelare i positionsförsvar", "Inlärningsfaser beroende på ålder", "Principer för ett vägvinnande passningsspel", "Arbetssätt och roller i 4-3-3" m.fl.


Vi har även licens att genomföra Svenska fotbollförbundets utbildningar C-ungdom och B-ungdom i din förening.

Utöver utblildningar håller vi även gärna träningspass i ditt lag för att komma med nya infallsvinklar på hur olika moment kan tränas.