Vi arrangerar Supercamp i din förening!

Team Leaders genomför Supercamp i samarbete med Supercoach. Supercamp är lovcamper för barn och ungdomar där vi genomför ledarutbildning av arrangörsföreningens tränare samtidigt som vi står för campens innehåll via färdiga träningspass i appen Supercoach som är väldigt lättanvänd. En Supercamp kan anpassas helt efter arrangörens önskemål, både avseende innehåll och antal dagar, samt att Supercoach centralt hjälper till med anmälningssiter och reklammaterial.

En Supercampdag börjar vanligtvis med att vi från Team Leaders går igenom dagens träningspass med de ledare som genomför campen. Därefter träffar vi alla barn och ungdomar och visar på ett professionellt sätt genom videogenomgång hur övningarna  och tillhörande instruktioner ser ut under passet. Detta sker innan alla träningspass. Under träningspassen är vi från Team Leaders aktiva bland tränarna  och kommer med konkret feedback till ledarna för att få utbildning och utveckling i stunden. När dagen är slut genomför vi en briefing med tränarna och diskuterar igenom dagen kring vad som varit bra och vilka områden som kan utvecklas gällande instruktioner och träningarnas utförande.

Att arrangera en Supercamp i er förening innebär att prioritera era ledare och ge dem en fin utbildningsmöjlighet vilket utvecklar er verksamhet. Ni får en proffsig camp till barn och ungdomar i regionen, ledarutbildning till föreningens tränare och stöd i genomförandet av Supercoach och oss på Team Leaders. Utöver alla ovanstående fördelar får er förening också en intäkt. Ett fantastiskt upplägg med bara vinnare!

 
För mer info om Supercamp så kontakta gärna Robert Grandén eller Johan Lassus via nedanstående uppgifter:

Mail: robert@teamleaders.se
Tfn: 070-87 66 441

Mail: johan@teamleaders.se
Tfn: 073-15 14 212

Läs mer om Supercoach på deras facebooksida genom att klicka på länken:
Supercoach - Facebook