Supercoach - Det enda tränarverktyg du behöver!

Vi på Team Leaders är stolta samarbetspartners med Supercoach som är ett utmärkt tränarverktyg för ledare och tränare på alla nivåer. Supercoach bygger på Brommarpojkarnas utbildningskoncept som nu är tillgängligt för alla via en app i sin smartphone. 

Supercoach är mycket metodiskt och pedagogiskt upplagt där det finns över 650 övningar som är åldersanpassade mellan 5-15 år och där samtliga övningar och tekniska färdigheter är filmade med tydliga anvisningar och instruktioner. I appen kan du som ledare generera rekommenderade träningar automatiskt på några sekunder men även bygga egna träningar utifrån det utförliga övnings och aktionsbiblioteket. Här går även filtrera ut övningar och moment utifrån olika teman. Supercoach erbjuder allt detta för att underlätta din vardag som tränare/ledare samt att ge barnen/spelarna en mycket genomtänkt, rolig och högkvalitativ fotbollsutbildning. Supercoach finns givetvis i både i svensk och engelsk version.
 

Missa inte möjligheten att ge dig och din förening ett unikt verktyg för att leda barn och ungdomar på fotbollsplanen till en låg kostnad. Supercoach är det enda tränarverktyg du behöver och vi kan i princip lova att ni blir mycket nöjda om er förening börjar använda Supercoach i er spelarutbildning.

För mer info om Supercoach så kontakta gärna Robert Grandén eller Johan Lassus via nedanstående uppgifter:

Mail: robert@teamleaders.se
Tfn: 070-87 66 441

Mail: johan@teamleaders.se
Tfn: 073-15 14 212

Vi besöker gärna er förening och visar upp alla möjligheter och fördelar med Supercoach.

Läs mer om Supercoach på deras facebooksida genom att klicka på länken:
Supercoach - Facebook