Ledarskapsföreläsning

Team Leaders erbjuder föreläsningar inom modernt ledarskap till idrottsföreningar inom alla typer av idrotter.  Om du behöver utveckla ditt eller hela verksamhetens ledarskap är en föreläsning från oss ett mycket bra val. vi skräddarsyr givetvis omfattning och innehåll efter kundens önskemål men med målet att förmedla nycklar till ett framgångsrikt ledarskap anpassat för dagens samhälle vi lever i.

Några exempel på områden som vi kan få åhörarna att reflektera över är deras människosyn och olika ledarstilar, deras ansvar som ledare men även klara och tydliga instruktioner om hur man skapar ett gott motivationsklimat, en välmående grupp och tar den igenom olika faser m.m. Allt innehåll i våra föreläsningar är har vetenskapligt stöd och är forskningsbaserat men kryddas med egna erfarenheter och hela tiden med en utgångspunkt i idrottens ledarskap. Vi följer fortlöpande litteratur och ny forskning på området för att ta del av nya influencer och rön.  
 
Vi på Team Leaders har lång erfarenhet av ledarskapets utmaningar både som legitimerade lärare och som fotbollstränare på alla typer av nivåer. Vi har gedigen ledarskapsutbildning både genom universitetsstudier i ledarskap men även på högsta nivå inom fotbollen via utbildningarna UEFA PRO level och UEFA Elite Youth. Vi har även erfarenheter av att leda organisationer som skolledare.
 
Ta chansen att utbilda din förenings ledare i ett hållbart och framgångsrikt ledarskap utifrån idrottens perspektiv och utmaningar genom att boka in en skräddarsydd föreläsning av oss på Team Leaders.